After Garlic te scapa de mirosul de usturoi

usturoi

Probabil te-ai aflat si tu in situatia de a fi mancat usturoi si apoi sa afli ca trebuie sa iesi din casa pentru a te intalni cu cineva. Nimic mai neplacut decat a purta o conversatie cu o persoana ce a consumat usturoi, nu?  Probabil ca ai incercat si diferite remedii babesti pentru a scapa rapid de mirosul de usturoi sau te-ai spalat de cateva ori pe dinti, fara ca mirosul sa dispara.

Usturoiul este cu siguranta unul dintre ingredientele des folosite in bucataria romaneasca, adaugandu-se fie in mancare, fie in sosuri sau consumat ca atare. Desi gustos si cu multiple beneficii pentru sanatate ( cel mai puternic antibiotic natural, cu un continut ridicat de aminoacizi, minerale, lipide, proteine, vitamine, glucide, saponone), usturoiul ne ofera si un miros neplacut, ce poate sa ne afecteze viata sociala.

Pentru situatii de acest gen, iti recomand After Garlic.

Ce este After Garlic?

after garlic

After Garlic este produsul care te va ajuta sa scapi de mirosul de usturoi cu usurinta. Pentru a intelege de ce mirosul de usturoi este dificil de eliminat in general, iti voi explica ce se intampla cu usturoiul odata ce patrunde in organism.

Organismul nu distruge moleculele de usturoi de la sine, de aceea acestea sunt absorbite de sange. Prin sange, aceste molecule sunt din nou evacuate cu ajutorul pielii si al gurii. Practic, mirosul neplacut apare datorita faptului ca organismul descompune moleculele de usturoi cu ajutorul sangelui.

After Garlic contine ingrediente care vor neutraliza mirosul de usturoi- moleculele de sulf sunt neutralizate inainte de a fi absorbite in sange.

Ce ingrediente contine After Garlic?

Ingredientele din After Garlic sunt atent selectionate pentru ca impreuna sa combata eficient mirosul de usturoi. Spre deosebire de un drops, o guma sau pasta de dinti, After Garlic actioneaza rapid si inlatura cu totul mirosul usturoiului.

  • Sorbitol
  • Chlorella
  • Patrunjel
  • Arome
  • Stearat de Magneziu
  • Clorofilina
  • Sucraloza
  • Teavigo
  • Nu contine zahar si gluten

After Garlic are forma unei pastile, care se umezeste in cavitatea bucala inainte de a fi mestecata, pentru ca ingredientele active sa actioneze adecvat.  Se pot lua 1-2 comprimate, in functie de cantitatea de usturoi consumata. Este indicat sa folositi  After Garlic imediat dupa ce ati consumat usturoi.

Avand un gust delicios si un efect rapid,  After Garlic te poate ajuta sa scapi de mirosul de usturoi oricand ai nevoie sa parasesti locuinta dupa savurarea unei mese cu usturoi. Mai mult decat atat, cu After Garlic nu ajungi in situatii sociale penibile, in care mirosul de usturoi cauzeaza disconfort interlocutorului tau si te face sa te simti vinovata pentru asta.

After Garlic este solutia ideala pentru a scapa de mirosul neplacut de usturoi fara a fi nevoie sa renunti la consumul de usturoi, renuntand astfel si la beneficiile aduse sanatatii dar si la gustul delicios pe care il ofera mancarurilor. Bucatariile din jurul lumii cer usturoiul ca ingredient in multe retete gustoase, la care ar fi foarte greu sa renuntam.

Sursa poza 1: pixabay.com

(Visited 166 times, 1 visits today)

One thought on “After Garlic te scapa de mirosul de usturoi

  1. Pingback: Trateaza raceala cu ajutorul naturii! - Blogul Rolplant.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *