Ceai de trandafir vs ceai de anason stelat

ceai de trandafir

Gusturi divine, inconfundabile si total diferite, proprietati benefice si clipe de relaxare. Atat delicatul ceai de trandafir cat si aromatul ceai de anason stelat iti ofera aceste lucruri. Dar care iti ofera ceva in plus?

Ce aroma te cucereste? Alaturi de care vrei sa te relaxezi intr-o seara, dupa o zi grea de munca? Vrem sa aflam raspunsul la aceste intrebari, de aceea am provocat ceaiurile la o confruntare la sfarsitul careia doar unul este invingator.

Sa fie ceaiul de trandafir, cu aroma sa subtila si florala care te transpune intr-o lume senina si scaldata in liniste? Sa fie ceaiul de anason stelat, cu aroma sa puternica si mirosul ispititor, care te duce cu gandul la seri vesele de iarna cand te incalzesti cu un ceai delicios?

Pentru a afla cine castiga aceasta batalie a ceaiurilor, am creat acest infografic care ilustreaza scurt si la obiect beneficiile fiecarui ceai in parte. Tot ce trebuie sa faci tu este sa declari invingatorul!

ceai de trandafir

Acum ca ai descoperit beneficiile fiecaruia si modul de preparare, este timpul sa alegi un castigator!

Suntem curiosi sa aflam care este preferatul tau, de aceea te invitam sa ne scrii alegerea ta intr-un comentariu in sectiunea de mai jos, pentru a putea declara un invingator oficial!

(Visited 220 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Ceai de trandafir vs ceai de anason stelat

  1. Pingback: De ce sa consumi ceai de lemn dulce? Infografic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *