Cum aleg cea mai buna crema de maini?

crema de maini

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unei femei. Acesta este motivul pentru care majoritatea deținem atât de multe produse cosmetice, precum crema de maini, balsamuri, săpunuri sau geluri pe care le folosesc pentru a-și menține pielea catifelată și frumoasă. Ca să nu mai spun de unghii, unde este cu totul o altă industrie 🙂

De cele mai multe ori, însă, femeile aleg cremele pe care le găsesc cu ușurință în comerț, fără să țină cont de tipul de piele pe care îl au. Știu că obișnuiam și eu să fac la fel, până când mi-am dat seama pe propria piele că efectul de „catifelare” și „hidratare” era doar pe termen scurt. De aceea, am început să mă documentez, ca să îmi mențin pielea fină cât mai mult timp și să reușesc să folosesc mai puține produse și mai puține creme.

Iată ce am aflat!

Cum am gasit crema de maini potrivita

Pielea mâinilor poate avea diferite probleme. Ea poate fi afectată de frig, vânt, raze solare sau alți factori externi, dar și de alimentație. 

Toate cremele din comerț au efect de hidratare, însă trebuie să alegi o marcă în care poți avea încredere, a cărei efect este păstrat pe termen lung. De asemenea, trebuie să vezi ce tip de piele ai, pentru a alege crema de maini potrivită.

Dacă ai pielea uscată sau crăpată, atunci e bine să alegi o cremă cu o formulă concentrată și textură fluidă. Pentru hidratarea pielii uscate, recomand crema de maini cu ceară de albine și banane de la Burts Bees. Ajută la menținerea pielii fine pentru că efectul pe care îl are ceara de albine este de a crea un strat protector împotriva elementelor externe. Un efect similar îl are și crema reparatoare cu unt de cocos de la Burts Bees.

Dacă ai pielea sensibilă, atunci nu e bine să alegi creme parfumate sau cu compuși chimici. În felul acesta, poți proteja pielea mâinilor fără să faci o reacție alergică.

Dacă ai pielea grasă, atunci cu siguranță o cremă uleioasă și concentrată nu te-ar avantaja. Trebuie să găsești o crema de maini care este ușor și rapid absorbită, pentru a evita să ai mâinile unsuroase sau lipicioase.

Dacă ai pielea ridată sau cu puncte negre, atunci trebuie să cauți creme cu efect anti-îmbătrânire, care să îți mențină pielea tânără. Vitamina E are un efect bun împotriva ridurilor și crăpăturilor pielii, de aceea îți recomand crema cu vitamina E de la Jacob Hooy.

Indiferent ce tip de piele ai, nu vei da greș dacă alegi o cremă din ingrediente 100% naturale și fără parabeni, precum este Crema 7 plante de la Jacob Hooy. Ea are efecte pozitive asupra oricărui tip de piele dar și asupra cuticulelor, care vor deveni mai sănătoase și vor căpăta forță.

Cremă de mâini JACOB HOOY-800x800

Pentru că am adus vorba de cuticule, trebuie să îți menționez că există o cremă specială pentru acestea, cu unt de lămâie, de la Burts Bees.

O altă cremă pe care eu o folosesc și o recomand cu mare căldură este crema spa cu orhidee de la Treets. Este bogată în unt de shea și extracte naturale, stimulând circulația sângelui și oferind hidratare pielii.

Dacă, totuși, preferi o altă soluție decât cremele sau balsamurile, specialiștii de la Treets au creat mânuși hidratante cu gel care pot avea grijă de mâinile tale. Acestea sunt cu lavandă, renumită pentru efectele sale de vindecare și calmare a pielii. 

Există o alternativă și pentru picioare: șosete cu gel de lavandă.

Sper să te ajute sfaturile mele și recomandările ca să ai cele mai frumoase mâini! 🙂

(Visited 591 times, 1 visits today)

One thought on “Cum aleg cea mai buna crema de maini?

  1. marius says:

    Da da ! Asta e reclama pe fata doar la o anumita marca. Nu merci ! Sunt si alte marci asa ca la pomul laudat nu vin. Pa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *