La ce te ajuta masca de fata?

masca de fata Probabil cunosti si tu scenele celebre din filme, cand prietenele se strang la o zi de rasfat acasa si stau cu masti verzi si felii de castraveti, povestind si razand. Probabil ca si tu si prietenele tale ati incercat o astfel de sesiune de rasfat, cu tot felul de masti, care au avut sau nu efecte. O masca de fata buna reprezinta mai mult decat un motiv de a te strange cu fetele (desi acest motiv nu este deloc de neglijat). Ce ar trebui sa iei in considerare cand alegi o masca de fata? Cum ar trebui sa ramana tenul tau in urma folosirii ei? Raspunsurile le vei afla aici, deoarece ne-am propus sa-ti vorbim despre beneficiile unei masti bune.

Cum alegi masca de fata potrivita?

In primul rand trebuie sa tii cont de tipul tau de ten. Orice masca de fata ai alege, ea trebuie sa se potriveasca tenului- pentru a evita probleme serioase in urma folosirii incorecte a unui produs. Asadar, inainte de a lua o decizie, informeaza-te cu privire la tipul tau de ten si produsele care i se potrivesc. Un alt lucru pe care ar trebui sa il examinezi cu atentie este lista cu ingrediente. Incearca sa eviti mastile cu multe ingrediente pe care nu le intelegi si opteaza cele cu cat mai multe ingrediente naturale, fara parabeni. masca de fata

·Masca de fata hidratanta

Este potrivita pentru toate tipurile de ten, cu precadere pentru cel uscat. Aceasta mentine apa in straturile superioare ale pielii, conferind suplete. O masca de ten hidratanta iti va lasa pielea fina si catifelata, extrem de placuta la atingere si vizibil mai sanatoasa.

·Masca de fata peel-off

Are rolul de a elimina impuritatile de la suprafata pielii, revigorandu-i și conferindu-i radianta. Ofera tenului un plus de energie si este extrem de usor de indepartat. Masca peel off se potriveste oricarui tip de ten, insa e bine sa le cauti pe cele dedicate tipului tau.

·Masca exfolianta

Similar cu masca peel off, cea exfolianta are rolul de a elimina murdaria de pe tenul tau, indepartand totodata si celulele moarte și deschizandu-ti porii. Dupa o masca de acest tip, tenul tau va fi rejuvenat si revitalizat iar  pielea va fi radianta si catifelata.

·Masca purificatoare

Masca purificatoare se potriveste indeosebi tenului gras si acneic, avand rolul de a curata de impuritati si a deschide porii. Cele mai bune masti purificatoare sunt cele pe baza de citrice, ceai verde, argila.

·Masca impotriva imbatranirii

Este perfecta pentru a-ti mentine tenul in forma si a impiedica semnele inaintarii in varsta sa devina tot mai vizibile. O masca anti-imbatranire folosita cu regularitate poate face minuni pentru tenul matur. Asadar, nu te sfii sa folosesti cu regularitate o masca de fata: tenul tau iti va fi recunoscator iar tu te vei simti mult mai bine in pielea ta! Folosesti masca de fata? Vei folosi?

Sursa foto: flickr.com

(Visited 930 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *