Motive in plus de rasfat in Luna Femeii!

rolplant 1-14 martie

Luna martie este luna ta. Toată lumea te răsfață, primești cadouri, primești urări și cuvinte frumoase și ești în centrul atenției.

Noi, la Rolplant, avem un mărțișor pentru tine, pe care ți-l oferim cu drag începând de astăzi. Este vorba de o gamă variată de produse pentru frumusețea, îngrijirea și sănătatea ta, la preț redus, pe care ți le poți face cadou ție sau le poți femeilor dragi din viața ta. Campania pentru Luna Femeii este valabilă în perioada 1 – 14 martie.

Iată câteva dintre acestea, pe care ți le recomandăm în acest sezon.

Apa de trandafiri

Apa florală de trandafiri are efecte benefice recunoscute de sute de ani. Bazată pe o rețetă tradițională, apa de trandafiri Jacob Hooy a fost dezvoltată de specialiști care au adus la zi beneficiile de odinioară ale acestei licori magice.

Apa de trandafiri Jacob Hooy 500 ml este disponibilă la reducere până pe 14 martie. Vezi produsul!

Cadouri de colecție Deluxe

Seturile cadou de la Treets conțin esențe de lux sub formă de spumă de duș, balsam de buze, cremă de mâini sau cub efervescent pentru baie. Aromele în care sunt disponibile seturile la reducere sunt:

Creme de mâini și anti-cearcăne

Frumusețea se obține cu ingrediente naturale, de calitate și atent studiate. Cremele de la Jacob Hooy, aflate la reducere, sunt perfecte pentru tratarea cearcănelor, a ridurilor și a mâinilor aspre, indiferent de zi sau noapte.

Folosindu-le, vei descoperi cum să ai o piele fină, rezistentă și să elimini pungile inestetice de sub ochi.

Ai la dispoziție:

Pentru răsfăț în baie!

Vrei ca băile tale să fie lungi, relaxante și revigorante? Producătorul Treets îți propune o serie de perle de baie și săruri concepute special pentru a-ți oferi relaxarea dorită dar și să-ți îngrijească pielea în profunzime!

Ești curioasă cum poți avea parte de baia perfectă care îți relaxează corpul și mintea?

Iată produsele aflate la reducere:

Luna martie e despre tine. Să înceapă răsfățul! 🙂 Campania din Luna Femeii este valabilă până pe 14 martie.

Vezi toate produsele din promoția de Mărțișor!

(Visited 90 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *