Rolplant te invita pe Profitshare!

rolplant pe profitshare

Rolplant s-a înscris in reteaua de marketing afiliat, profitshare.ro! Dacă îți doresti un venit suplimentar, îți poti face cont pe profitshare și poți deveni afiliatul nostru.

Ce este marketingul afiliat?

Formă a marketingului online, marketingul afiliat presupune ca un publisher să trimită un vizitator pe un alt site care vinde un produs sau un serviciu, scopul acestei trimiteri fiind fie cumpărarea unui produs de pe acel site, fie înregistrarea pe acel site.

Acest tip de marketing se bazează pe performanță, câștigul publisher-ului aparând doar în momentul în care are loc o vânzare sau când vizitatorul se află pe acel site cu un scop bine definit.

Avem practic trei părți implicate în tot procesul de marketing afiliat: cel care are produsul și vrea să îl vândă – furnizor, cel care are unul sau mai multe website-uri și vrea să vândă produsele furnizorului vizitatorilor săi – afiliat – și persoana care cumpără produsul furnizorului în urma accesăriile linkurilor postate de afiliat – vizitator.

De ce să faci marketing afiliat?

1. În primul rând, pentru că a te înscrie pe platformele de marketing afiliat nu te costă nimic.

2. Și pe lângă faptul că nu costă nimic, în momentul în care are loc achiziția, dacă aceasta s-a întâmplat ca urmare a accesării unui link de pe pagina ta, vei primi un comision pentru fiecare vânzare.

Afilierea presupune desigur nu doar plasarea unui link într-un articol sau plasarea unor bannere pe site, ci și recenzii ale produselor acelui furnizor, link-uri pe rețelele de socializare, dar și simpla recomandare către persoane apropiate sau cunoscute care să cumpere acele produse prin link-ul postat de tine.

3. Mai multe detalii despre campania profitshare, cât şi despre comisioanele practicate de noi, poţi găsi AICI.

Dacă îți dorești un venit în plus, poți deveni cu ușurință afiliatul Rolplant!

Te așteptăm pe profitshare.ro!

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *